-
PROGRAM 
SENESTE NYT

Program 2019

Årets program er nu på plads. Vi har været heldige hele vejen igennem og kan nu præsentere et program for unge og gamle.

Der er lagt op til en fantastisk festival!

 

Fredag:

  • 18.00-19.30 Jens Varmløse
  • 20:00-21.45 McGuinness 
  • 22:00-23.00 Jens Varmløse
  • 23:15-01:30 Ole Gas Band

Lørdag:

  • 18.00-19.30 Thomas Pedersen
  • 20.00-21.45 The Powls
  • 22.00-23.00 Thomas Pedersen
  • 23:15-02:00 Kopibandet.dk


 

McGuinness

Det traditionelle repertoire af irske og skotske sange er ydmygt behandlet og arrangeret i rytmiske og smukke opsætninger.
McGuinness er en konstellation af musikere som alle bærer glæden ved at spille den irske og skotske folkemusik. En musikgenre som er elsket verden over, og som vi vendelboer blandt andet er kommet til at elske på grund af de lokale Gyldne Løver.
McGuinness har helt fra begyndelsen været en solid blanding af både garvede musikere med mange års optræden på bagen og unge fremadstormende talenter, som med stor entusiasme har kastet sig over den irske og skotske musiktradition.
McGuinness har, med tydelige tråde til folk-rock og kombineret med kærligheden til den traditionelle folkemusik, fået skabt et univers der gør, at ikke kun dem med halm i træskoene kan nyde musikken. McGuinness spiller op til FEST fredag aften kl. 20.00!


 

Kopibandet.dk

Kopibandet.dk behøver efterhånden ingen introduktion på GjØLen Festival. Spiller hits og kun hits og de gør det hele natten, bandet spiller alle de gode gamle sange og er også godt med på de nyeste hits og de tager også masser lys og røg med på scenen så vi med garanti får en super aften. Bandet består af Sarah Krogh Møller på sang, Rasmus Visti på bas, Kasper Pedersen på trommer, Martin Von Seelen på guitar. Kopibandet.dk spiller lige fra Grand Prix sange til Medina til Michael Jackson, så glæd jer til endnu en super festlig lørdag aften kl. 23:15 på GjØLen festival.

 

Jens Varmløse

Jens Varmløse er guitarist og multimusiker som startede sin musik karriere i det jyske og siden han var 13 år har han spillet et utal af koncerter både solo og i flere forskellige bands. De flest vil nok kende ham som frontmand i kopibandet Sixpak eller som guitarist i Ib Grønbech & KO som gjØLen festival havde besøg af i 2014 og i 2018, men nu kommer Jens Varmløse solo til GjØLen for at give den gas fredag aften. Så glæd jer til fredag aften kl. 18.00 og kl. 22.00!

 

The Powls

Partybandet The Powls har i over 20 år underholdt og spillet til snart sagt alle begivenheder og alle steder, hvor stemningen skulle løftes af 4 popkontinenter med en klar fornemmelse for, hvad der virker og hvornår det virker. Fra Bøgescenen i Skanderborg til et sofahjørne i Randers.
The Powls har efterhånden arbejdet sig frem til en unik blanding af en form for stand up og dansemusik, som virker for både dag og nat. Folk kommer igen og igen – om det er for at høre det sjove, nyhederne, fejlene, musikken, nyde tøjet eller bare se det sidste nye inden for showisenkram og mærkelig scenetiltag, vides ikke.
Rammen er stadig det klassiske underspillede Powls univers og koncerterne byder stadig på latterbrøl og god danse/synge med/ stemningskabende musik. De spiller på håndholdte instrumenter så som madraspumpe og støvsuger, er skabere af storladne introer og ikke mindst…så vil folk gå fra koncerten med en ny tro på at krisen aldrig har eksisteret, og at livet er lutter lagkage. Så glæd jer til lørdag aften kl. 20.00!


 

Thomas Pedersen

Thomas Pedersen fra 'Voice' og 'Talent 2008' har med sin helt egen fortolkning af alle de største klassikere og sin flotte og kraftfulde stemme, opnået stor popularitet alle steder. Gasolin, DAD, Leonard Cohen, Creedence Clearwater Revival, Big Fat Snake, Tina Turner, Hanne Boel, Johnny Cash, Michael Jackson, Smokie, Deep Purple er nogle af de kunstnere, der er på repertoiret. Thomas Pedersen har efter sin medvirken i TV2 talentprogrammet "Voice - Danmarks største stemme" nu opgivet sit 37 timers job som bager, hvor han blev kaldt 'Den Syngende Bager'. 

Thomas Pedersen har efterfølgende udgivet albummet 'Halleluja'. Albummet indeholder en række af de bedste engelske og danske klassikere. Thomas Pedersen spiller både som solist med sin guitar og kan også hyres med udvidet band. Jo, Thoma Pedersens fra Farsø har taget Danmark med storm. Glæd jer til lørdag aften kl. 18.00 og 22.00!


 

Ole Gas Band

Ole Gas band spiller og synger Kim Larsen sange, så man skulle tro, det var gavflaben selv. Ole Gas Band har nemlig samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, hvad enten vi har set ham med Gasolin, Bellami eller Kjukken. Ole Gas Band byder på hele repertoiret og tager os med down memory lane på den smukkeste musikalske rejse. Læg tante Olgas briller og luk øjnene et øjeblik, og det kunne være den folkekære troubadur himself, der tog os med ned ad Rabalderstræde, henover Langebro med Susan Himmelblå og familien i skoven. 

Der er en dyb respekt, ja næsten kærlighed til Kim Larsens sange. For kun med en ægte indføling kan Ole Gas band få os til at glemme, at det ikke er 'den ægte vare'. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik som Kim Larsen, og et band, der formår at spille, så taget letter. Der bliver kræset for de små musikalske detaljer og så lever bandet i den grad op til sit eget navn ved at give den fuld gas. 

Der er nemlig fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når musikken spiller. Det er liv og det er glæde. Det er kopiband, når det er aller bedst. En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme. Glæd jer til fredag aften kl. 23.15!

Aflysning 2020
GjØLen Festival 2020 aflyst
 
UPDATE: Betaling 2019
Nye betalingsmetoder til årets festival
 
Program 2019
Årets program er nu klar!