-
PROGRAM 
SENESTE NYT

Program 2018


Årets program er nu på plads. Vi har været heldige hele vejen igennem og kan nu præsentere et program for unge og gamle.

Der er lagt op til en fantastisk festival!

 

Fredag:

  • 18.00-19.30 Michael Hausted
  • 20:00-21.30 Ib Grønbech & Ko 
  • 21.45-22.45 Michael Hausted
  • 23:00-01:00 Drenge På Tur

Lørdag:

  • 16:00 Cirstenduo
  • 18.00-19.30 McGuinness
  • 20.30-22.00 Humørekspressen
  • 23.00-01.00 Kopibandet.dk

 

Michael Hausted

Mange har set Michael Hausted i X-faktor 2010, hvor han tordnede frem på skærmene i de danske stuer. Desuden udgav Michael Hausted i 2014 sin egen single: ”Sætte Pris På”, der røg direkte ind i rotation på nogle af de største danske radiokanaler, herunder P4. På nuværende tidspunkt arbejder Michael Hausted stadig koncentreret på eget materiale, men når han tager rundt og optræder, er det publikum, der er i centrum, og dermed også sange som de med sikkerhed kender. 
Hans repertoire er utrolig bredt. Det strækker sig lige fra Kim Larsen, Lars Lilholt, Bruce Springsteen, Thomas Helmig m.fl. til nye danske radiohits af kunstnere såsom; Justin Bieber, Ed Sheeran og Christopher.
 

Ib Grønbech & Ko

For tredje år kommer Ib Grønbech igen og spiller til GjØLen Festival!
En aften i selskab med Ib Grønbech udfordrer både stemmebåndet og lattermusklerne. Alle overgiver sig til et univers af sjove sangtekster serveret på vendelbomål og iørefaldende popmelodier. Det hele ender ud i uundgåelig fællessang. Der bliver grinet højtlydt af den skæve og lune humor, hvor Ib Grønbech mestrer brugen af i spontanitet, improvisation og perfekt timing.
Det er ikke stand-up. Det er heller ikke ”bare” en koncert. Det er svært at sætte ord på, men mest af alt et sted, hvor musikken går hånd-i-hånd med komikken. Kort sagt: Musikalsk legestue.
Oplev Ib Grønbech med band. En skøn forening af kunstnerens største hits fra de seneste 30 år leveret med masser af energi og glimt i øjet i kombination med nordjysk humor, når den er bedst.
 

Drenge På Tur

DRENGE PÅ TUR - består af 4 temmelig erfarne musiker, derudover et fantastisk venskab hver især evner deres instrument. Denne kombination, sikre at scenen er fuld af godt humør - et humør der smitter helt ned til de bagerste rækker - hvorfor en aften med DRENGE PÅ TUR betyder fest, stemning, ømme fødder, hæse stemmer og glade mennesker.
DRENGE PÅ TUR - er Live Musik Når Det Er Bedst - fordi det er LEVENDE, ÆGTE og DYNAMISK fra start til slut. De spænder bredt fra Otto Brandenburg til Medina - og derfor kan vi med rette sige, at de fester med alle aldersgrupper!
 

McGruinness

Det traditionelle repertoire af irske og skotske sange er ydmygt behandlet og arrangeret i rytmiske og smukke opsætninger.
McGuinness er en konstellation af musikere som alle bærer glæden ved at spille den irske og skotske folkemusik. En musikgenre som er elsket verden over, og som vi vendelboer blandt andet er kommet til at elske på grund af de lokale Gyldne Løver.
McGuinness har helt fra begyndelsen været en solid blanding af både garvede musikere med mange års optræden på bagen og unge fremadstormende talenter, som med stor entusiasme har kastet sig over den irske og skotske musiktradition.
McGuinness har, med tydelige tråde til folk-rock og kombineret med kærligheden til den traditionelle folkemusik, fået skabt et univers der gør, at ikke kun dem med halm i træskoene kan nyde musikken.
 

Humørekspressen

Forestil dig lyden af jukeboks, brun bodega, skummende øl, livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere. Så har du en ide om, hvad Humørekspressen er.
Humørekspressen har allerede spyttet ét hit ud, det ørehængende “Der er godter på vej”, og bandets medlemmer, Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka. Peter Lützen fra Panamah), er dedikeret til humørmusik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansktoppen fra 70’erne. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed, men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed, for humør kan jo både være godt og dårligt. De fire medlemmer har hver især en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.
Humørekspressen vandt i øvrigt Årets Album til Dansktop Prisen 2018 med albummet ”En lille en”.
 

Kopibandet.dk

Spiller hits og kun hits og de gør det hele natten, bandet spiller alle de gode gamle sange og er også godt med på de nyeste hits og de tager også masser lys og røg med på scenen så vi med garanti får en super aften. Bandet består af Sarah Krogh Møller på sang, Rasmus Visti på bas, Mikkel Farsø på trommer, Martin Von Seelen på guitar. Kopibandet.dk spiller lige fra Grand Prix sange til Medina til Michael Jackson, så glæd jer til endnu en super festlig lørdag aften kl. 23:00 på GjØLen festival. 

Ib Grønbech & Ko


 

 

Drenge På TurHumørekspressen


 
Program 2018
Årets program er nu klar!
 
VIP Telt
Nyt koncept til dette års GjØLen Festival.